diumenge, 12 de juliol del 2009

vacances de vacances















Sí, marxar de vacances és estressant, s'ha dit sempre!
I sempre ho he tingut claríssim!
Es per això que vam decidir enviar-me a fer unes vacances de vacances.
Passejo per Mallorca des de fa poc més de 24 hores, i sembla que sigui a aquí fa 24 dies i en faltin 24 més per tornar a casa... Qui ha estat a aquí, qui ha viscut amb mallorquins, encara que sigui només uns dies, sap que a Mallorca es viu a un altre ritme.. Sempre penso que no m'acostumaria mai a viure amb tanta calma, però a voltes, quan sóc a casa ho enyoro...

Volto per mallorca amunt i avall amb l'Apolònia i na Margalida que em fan de guies, i aprofiten per re-visitar llocs on feia mooooolts temps que no anaven.

Divendres, en arribar a l'aeroport, cap a quarts de 12 de la nit, ens vam decidir a sortir de festa, però el pla es va abortar poc després en entaular una xerrada que ens va portar fins prop de les 2 de la matinada.
Ahir, dissabte em vaig llevar just al punt en que el cos va dir prou, vaig dormir l'ho just, ni massa ni massa poc. I això devia ser al voltant de les 10 del matí. Vam preparar tranquil·lament els entrepans i els estris de la platja, i vam partit cap a Cala Morada, en arribar allí, la veritat es que no feia gola banyar-se, el sol no treia el cap, i tot i que l'aire no era fresc, s'estava d'allò més bé estirat a s'arena. Quan en vam tenir prou, vam fer cap a les Coves del Drach a Porto Cristo, i pel camí vam parar a Cala Antena, a veure-la des de dalt d'un penyasegat!
Vam dinar tranquilament a l'entrada de les Coves del Drach que hi ha una pineda amb bancs i taules i en acabat després de voltar una mica pel moll de Porto Cristo i somiar cadascuna en navegar dalt d'un vaixell dels que rondaven per allí, vam entrar a les coves cap a les 4, la visita va ser fantàstica, crec que feia molts anys les havia visitat, però ja ni me'n recordava. En sortir al cap ben bé d'una hora, vam fet cap a S'illot, una platja prou maca on vam acabar de passar la tarda, vam aprofitat una ullada de sol, i on finalment em vaig posar a l'aigua!!

De tornada cap a Llucmajor, vam passar per Pina a buscar na Glòria, perquè aquella nit ja teniem clar que s'havia d'anar a les festes de Binieli (o alguna cosa així)... Vam anar a sopar amb uns amics de la Margalida i la Glòria, i després vam fer cap el poblet aquest, que és on cristo va perdre l'esperdenya, i semblava que no hi havia d'haver ningú i va resultar que hi havia tot Mallorca.. TOT! per anar d'un cantó a l'altre de la petita plaçeta on havien concentrat la festa estaves un munt d'estona!!

Avui, diumenge hem fet dia de sofing... Ens hem llevat i hem llegit tot el que corria per sobre la tauleta del menjador, ara farem horeta, i nirem a buscar a en Tià que arriba de València a quarts de 7.

...........................................................

El tema del dialecte, el porto fatal! Normalment no corria sola per aquí, i sempre hi havia algú amb qui poder xerrar normal, i per tant no acabava de trobar-me en la confusió linguística brutal en la que em trobo ara, que ja no se si xerro o parlo... Ahir una noia al mig de Binieli em va preguntar tot d'una: "Com es que xerres mallorquí català?" i tothom es va fer un tip de riure!!!

http://picasaweb.google.es/lavalldelsreis/MaLLoRcAJuLioL2009#


Ah! Ah! i un acudit mallorquí per demà:
Quin és es ca que mossega més fort??
Es cacodril!

Un peto, al·lots i alotes!

1 comentari:

  1. Realment sorprenent trobar-te per aquestes contrades blocaires, algun dia et fitxaré per Estol.cat.

    Molts records, ens veiem quan tornis de Mallorca!

    Serra

    ResponElimina